"Karjalaisuus on elämää, toisen ihmisen huomioimista, tietoisuus suvun juurista, elämäntapa, kodin ja suvun perintö, runoja, lauluja, taidetta, unelmia, uuniruokien, potatkakkaroiden ja riisryynpiiraiden tuoksua."
-Karjalan Liitto

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Terveisiä markkinoilta

Tätä lounaista kolkkaa maatamme uhkasi huono markkinasää, mutta eipä se onneksi päässyt meitä tai muitakaan suuremmin haittaamaan. Mitä nyt sunnuntaiaamuna hieman viivästytti alkua. 


Eipä tuosta sateestakaan muuten olisi haittaa, mutta me kuljemme vähillä varusteilla, eli meiltä ei löydy katosta, joka suojaisi, mitä nyt pieni katoksellinen pöytä järjestäjän puolesta. Mutta onneksi puolenpäivän jälkeen sade lakkasi ja pääsimme toimeen eli työnäytöksiin.


Tässä syntyy iskuhapsua (kuva lauantailta, jolloin oli lämmin, aurinkoinen päivä ja tiivis tunnelma - paljon väkeä liikkeellä).


Pidettiin välillä tuumaustaukojakin.


Kaunista lautanauhaa kudottiin myös. Siitä oli kiinnostunut hyvin moni, myös papisto:


Ja lauantaina saimme nauttia yllätysesityksestä - Laulu - ja soitinyhtye Räikkä ilmaantui 'takapihallemme' esittäen uudelta Räikkä maltkalla levyltä kappaleen Täydellinen pyllynpyyhin. Aivan valloittavaa keskiaikaista laulua ja soittoa. Hyvä te!


Räikkä oli tullut esittämään kappaleen Unikankareen väelle ruokatauon päätteeksi.


Maistuva markkinatuliainen, nam.

Ja nyt rouvat siirtyvät kesälomille palaten jälleen syyskuussa linjoille.

Hyvää kesää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti