"Karjalaisuus on elämää, toisen ihmisen huomioimista, tietoisuus suvun juurista, elämäntapa, kodin ja suvun perintö, runoja, lauluja, taidetta, unelmia, uuniruokien, potatkakkaroiden ja riisryynpiiraiden tuoksua."
-Karjalan Liitto

torstai 16. lokakuuta 2014

25 VUOTIAS ARPOO JA MESSUAA

Kerhon 25-vuotis juhlavuosi lähestyy loppuaan. Viikon kuluttua tuomme Osaava Nainen -messuilla esiin päähineiden maailmaa, tuomme nähtäväksi nauhat, hunnut, sorokat ja tykkimyssyt sekä paljon muuta. Aikanaan naisen pukeutumiseen hyvin tärkeänä kuuluneet asusteet.


Löydät meidät osastolta B/182. Laitamme esille myöskin harvemmin olleen sielunlämmittäjän. Hyvin mielenkiintoisen historian omaavan vaatekappaleen. Vielä tuomme näytille kesällä julkistetun kirjan - Sukupolvien silmukat - neuleita. Toivottavasti tapaamme.
Juhlavuoden kunniaksi arvomme kommentoijien kesken pari kirjaa - Sukupolvien silmukat ja Karjalan kirjonta sekä neulakintaat. Toivomme, että kerrot, mikä sinua kiinnostaa käsitöissä yksi arpa/kommentointi. Anonyymit, laittakaa nimimerkki, jolla tunnistamme teidät. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 26.10.2014 asti. Arvonta suoritetaan seuraavalla viikolla. 


1 kommentti:

  1. Onnea 25-vuotiaalle!

    Käsitöissä kiinnostaa erityisesti se, että saa jotain konkreettista aikaan. Samalla myös käsitöiden historia kiinnostaa, se miten asioita on ennen tehty, ja kuinka nerokkaita ja kekseliäitä esiäitimme ja -isämme ovat olleet.

    Osallistuisin neulakintaiden arvontaan, muut kirjat minulla jo ovatkin :-)

    VastaaPoista