"Karjalaisuus on elämää, toisen ihmisen huomioimista, tietoisuus suvun juurista, elämäntapa, kodin ja suvun perintö, runoja, lauluja, taidetta, unelmia, uuniruokien, potatkakkaroiden ja riisryynpiiraiden tuoksua."
-Karjalan Liitto

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesäjuhlat Lahdessa


Huh kuinka helpolta tuntuikaan kuljeskella Lahdessa ja katsella käsityönäyttelyä. Viime vuoteen verrattuna nimittäin.. Kyllä siinä moni joutuu laittamaan itsensä likoon, että saadaan yleisölle nähtävää.


kaunis nenäliinakansio


Pitäisiköhän tätä kokeilla?


Tässä muutamia Naistoimikunnan käsityökilpailun töitä. Olin vaan myöhässä ja muutamia töitä oli jo haettu pois. Nämä olivat siitä parhaasta päästä.


Hauskoja jakkuja neulakinnastekniikalla,kintaita, lapasia...keltaiset oikeassa reunassa ovat sormikkaat - neulakinnastekniikalla.Pääjuhla sunnuntaina täytti Isku Areenan lehterit.


Ja Torilla saattoi törmätä osittain tarkistetun ohjeen mukaiseen Kuolemajärven kansallispukuun: vähän uutta (hame), vähän vanhaa (essu ja solki) ja vähän lainattua (paita).4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Itse olin viikonlopun Hiitolassa, ja ilokseni huomasin, että neulomani Alina-mummon aarre lapaset ovat päässeet mukaan lapaskisaan.

  VastaaPoista
 2. Kukahan minun lapaset on tuolta pöydltä on jo ottanut pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmikseni, sinun ja muutaman muun työt oli ehditty hakea pois ennenkuin ehdin kamerani kanssa paikalle.

   Poista