"Karjalaisuus on elämää, toisen ihmisen huomioimista, tietoisuus suvun juurista, elämäntapa, kodin ja suvun perintö, runoja, lauluja, taidetta, unelmia, uuniruokien, potatkakkaroiden ja riisryynpiiraiden tuoksua."
-Karjalan Liitto

maanantai 11. kesäkuuta 2012

TUNNUSTUS

Kerhomme vastaanotti perjantaina 8.6. tunnustuksen toiminnastaan OK-opintokeskuksen vertaisopintoryhmätoiminnastaan


Olemme erittäin iloisia tästä tunnustuksesta. Kerhomme on toiminut jo vuodesta 1989 ja tarkoituksemme on vaalia ja opetella perinteisiä karjalaisia käsityötaitoja, sen lisäksi haluamme jakaa tietojamme ja taitojamme kaikille kiinnostuneille ja toivomme, että meidän joukkoomme on helppo jokaisen tulla.

Meillä opetus on yleensä 'vierihoitoa', eli oppilas istuu opettajan vieressä oppimassa. Kerholaisille on muodostunut oma suosikkitekniikkansa, siitä yleensä tulee myöskin etsittyä lisätietoa, jota jaetaan muille. Ja jokainen meistä voi olla toisensa opettaja taidossa, jonka osaa. Myös elämänviisautta ja kokemusta jaetaan. Kun ikäjakauma on alta kolmekymppisestä vaille yhdeksäänkymmeneen, niin siinä on monenlaista ihmeteltävää. Puolin ja toisin. 

Kuva saamastamme täyteläisen punaisesta ruususta unohtui ottaa, joten lisään tähän kuvan kesäretken puutarhavierailulla otetusta kuvasta, jossa mukana vanhin aktiivinen taitajamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti