"Karjalaisuus on elämää, toisen ihmisen huomioimista, tietoisuus suvun juurista, elämäntapa, kodin ja suvun perintö, runoja, lauluja, taidetta, unelmia, uuniruokien, potatkakkaroiden ja riisryynpiiraiden tuoksua."
-Karjalan Liitto

maanantai 27. tammikuuta 2014

TULOKSIA

Viime viikolla vietettiin toimitalollamme avoimien ovien iltapäivää. Tällainen tapahtuma on aina yllätys - väkeä käy tai sitten ei. Tapahtuman tarkoitus oli esitellä taloa, sillä kaupungissamme on paljon juuriltaan karjalaisia, jotka eivät ole kuulleetkaan meistä. Helpostihan sitä lokeroituu seinien sisään. Sijaintimme on mainio, hyvien bussiyhteyksien läheisyydessä. Harrastustoimintaa on monenlaista: käsitöitä, kuorolaulua, näyttelemistä ja kokkausta/leipomista. Niin monin tavoin voi perinteitä säilyttää ja jakaa.


Arvaattekin jo varmaan, että tapahtuma oli positiivinen yllätys. Väkeä kävi oikein mukavasti ja lopullinen tulos näkyy varmasti toiminnassa muutaman viikon sisällä. Meillä se näkyi eilen, ensimmäisessä kerhoillassa sen jälkeen - neljä uutta harrastajaa! Tilaisuuden esittelijöitä täytyy kiittää, hyvin olivat hommansa hoitaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti